Menyförslag

Förrätt

Löjrom med sparriscreme, örtolja och krutonger

Varmrätt

Rosastekt ankbröst med stuvade murklor och savoykål, serveras med jordärtsskockspure samt portvinssky

Dessert

Vaniljparfait med kardemumma smaksatt bärkompott

Kontakta oss för priser & mer information.

Förrätt

Ankleverparfait med inkokta aprikoser och balsamikocaramell

Varmrätt

Helstekt kalvytterfilé med Karl-Johansvamp och spenat, serveras med
Kryddrostad potatis samt rödvinssky

Dessert

Chokladmousse på Vahlrona Gran couva med inkokt fikon

Kontakta oss för priser & mer information.

Förrätt

Carpaccio på lax serveras med sallad på mango och rostade sesamfrön

Varmrätt

Oxfilé med ragu på skogschampinjoner, smålök och rökt sidfläsk, serveras med pommes Anna och timjansky

Dessert

Cremé Caramell med hjortronmylta

Kontakta oss för priser & mer information.

Förrätt

Rökrimmad lax med senapsdressing, laxrom samt dillsallad

Varmrätt

Lammytterfilé med tryffelkokta linser samt potatispuré smaksatt med örter, serveras med tryffeldoftande rödvinssky

Dessert

Äpple och vaniljparfait

Kontakta oss för priser & mer information.

Förrätt

Gravad hjortytterfilé med vinaigrette på lingon och timjan

Varmrätt

Ungsbakad Torskrygg med rotfrukter och kantareller, serveras med Champagnesås smaksatts med blåmussel

Dessert

Hjortronparfait med blåbärskompott och chokladflarn

Kontakta oss för priser & mer information.

Förrätt

Swedish Tapas

Varmrätt

Pärlhöns bröst med skogsvamp och äpple samt körvelsås, smörrostad potatis

Dessert

Mjölkchoklad bavaroise apelsin och portvinskokta fikon med jul kryddor samt kräm anglaise

Kontakta oss för priser & mer information.